Emocionuese: Momenti kur fëmija nxirret i gjallë nga lumi Ibër në Mitrovicë (Video)

2017-05-29 në ora 11:52

Dje gjatë ditës një incident gati të përfundojë tragjik u kthye në mrekulli. Një fëmijë i moshës rreth 4-5 vjet ka rënë në lumin e rrëmbyeshëm të Ibrit.

Por fatmirësisht aty u gjenden disa të rritur të cilët kërcyen në lumë dhe shpëtuan fëmijën.

Nuk dihet identiteti fëmijës e as i atyre që e shpëtuan megjithatë e mira është se ai është gjallë.

Magazina.al ka siguruar videon ku shihet momenti ku fëmija nxirret nga lumi i qytetit të Mitrovicës