“Fëmijët e mi jetojnë pa TV dhe pajisje moderne elektronike” (Foto)

2017-05-29 në ora 11:37

Niki Boon filloi të bënte fotografi si hobi kur ishte duke jetuar në Skoci. Megjithatë, më vonë ajo hoqi dorë nga kjo për shkak të rrethanave të jetës.

Pasioni i saj për fotografinë vazhdoi edhe pasi u shpërngul në Zelandë të Re dhe lindi katër fëmijë.

Boon filloi të kënaqej me atë se si fëmijët e saj bashkëvepronin me natyrën dhe çmonin botën përreth tyre, dhe kjo u bë burimi më i madh i frymëzimit të artit të saj, transmeton Gazeta Express.

Niki i quajti fotografitë e saja “Fëmijëria pa Tv dhe celularë”, duke bërë që shumë njerëz ta çmonin këtë.

Shikoni fotot që ajo i bëri:

“Fëmijët e mi jetojnë pa TV dhe pajisje moderne elektronike.”