Emocionuese: Prindërit kërcejnë në balet së bashku me vajzat e tyre (VIDEO)

2017-05-04 në ora 18:47

Etërit e nxënëseve të vallëzimit në Qendrën e Filadelfias për Vallëzim bënë vallëzimin e babait dhe vajzës në një nivel tjetër gjatë ditës së Shën Valentinit./Gazeta Shneta/