A është ky emri që do t’ia lë Tuna bebes së saj? (Foto)

2017-04-05 në ora 14:48

Këngëtarja Altuna Sejdi-Tuna ka vendosur të bëjë publike në Facebook emrin që ka zgjedhur për djalin e saj.

Ajo shkruar “ABEL” , duke i lënë të gjithëve të kuptojnë se ky është emri i saj i preferuar për djalin e shumëpritur.

Tuna në fakt përgjatë gjithë kohës nuk ka dashur të jetë shumë e hapur lidhur me këtë eksperiencë sepse ka preferuar që gjithçka ta mbajë private.

Por siç duket janë disa momente aq të bukura sa dëshira për ti ndarë me të gjithë fansat dhe adhuruesit e tu është e papërmbajtshme.