Fotografitë e realizuara në momentin e lindjes do t’iu mbushin plot emocione

2018-02-02 në ora 15:40

Këto fotografi të realizuara në sallën e lindjes, do t’iu ngjallin juve emocione.

 

Fotografja profesionale e lindjes, Kate Kennedy u frymëzua nga kjo lindje, ajo vendosi të ndaj fotot me ne – dhe të edukojë nënat e tjera për mundësinë e lindjes së një shtrëngimi vaginal, transmeton Gazeta Shneta.

Ndiqni fotografitë më poshtë:

/Gazeta Shneta/