Fotografitë prekëse të nënave që ndihmojnë bijat të lindin

2019-03-29 në ora 19:45

Lindja e fëmijës është padyshim një nga përvojat më të bukura në botë. Asgjë nuk mund të mbështesë një nënë në pritje si familja e saj, veçanërisht nëna.

Një grua që lind një fëmijë me metodë vaginale kalon nëpër procesin e lindjes dhe pas lindjes dhe gjatë këtij procesi përjeton dhimbjen më të rëndë të jetës së saj.

Por me mbështetje dhe përgatitje të mjaftueshme, ajo mund të përjetojë kënaqësinë e lindjes së një fëmije në mënyrë vaginale. Në dhomën e lindjes çdo nënë ka nevojë për nënën e saj.

Këtu janë disa foto të mahnitshme të lindjes që kapin këto momente të pabesueshme të lindjes./Gazeta Shneta/