Gjinekologu Shllaku pajiset me aparaturë moderne diagnostike për obstetrikë dhe gjinekologji

2021-05-02 në ora 17:47

Dr. Ardian Shllaku, mjeku nga Gjakova, është pajisur me një aparaturë të re moderne.

Dr. Shllaku, specialist i Gjinekologjisë me Obstetrikë tash e tutje do të punojë me aparaturë moderne diagnostike për problemet gjinekologjike.

Shllaku, i cili për momentin është pjesë e Qendrës së Mjekësisë Familjare në Lipjan, do të punojë me ultrazërin Mindray DC-70 me të gjitha modalitetet për diagnostikën gjinekologjike-obstetrike.