Gruaja i ka vënë vathë në gropëzat e faqeve bebes së vet, për një arsye të çuditshme

2017-07-05 në ora 16:28

Një nënë i ka zemëruar prindërit duke postuar një fotografi të vajzës së saj të vogël me një “vath” të vogël – por gjithçka nuk ishte ashtu siç dukej.

Në një postim në Facebook, Enedina Vance, nga Ohio, shkroi: “Kështu, unë kam vendosur t’ia shpoj gropëzën e faqës. Ajo duket kaq e bukur, apo jo? E di se ajo do ta dojë, do të më falënderojë kur të rritet!

“Nëse asaj nuk i pëlqën, ajo mund ta heqë atë, nuk ka punë të madhe, unë jam prind, është fëmija im, unë mund të bëj gjithçka që dua”.

Imazhi u nda 12,000 herë dhe mori më shumë se 100 komente – dhe shumë nga ata mendonin se ishte me të vërtetë diçka e tmerrshme.

Zonja Vance thotë se donte të shokonte prindërit dhe të fillonte një bisedë për të drejtat dhe gabimet e prindërve që ndryshonin trupat e fëmijëve të tyre.

Ajo thotë se ajo po bënte fushatë kundër rrethprerjes së fëmijëve, pasi u pyet nga një mjek në vitin 1998 nëse ajo donte të bënte synet djalin e saj.

Ajo thotë se donte të bënte të qartë se disa prindër që e konsideronin “të çmendur” idenë për të pasur fëmija i tyre faqen e shpuar, nuk do të kishin asnjë problem me zgjedhjen e synetisë së djemve.

Çfarë mendimi keni ju për këtë? Komentojeni këtë çështje në postimin e Facebook-ut./Gazeta Shneta/