Gruaja nga Peja shtrihet në rrugë dhe kërkon nga shoferët ta shkelin

2018-07-24 në ora 13:11

Një ngjarje e rëndë ka ndodhur sot në qytetin e Pejës. Një grua është shtrirë në asfalt dhe ka kërkuar nga shoferët që ta shkelin me veturë.

Sipas raportimeve të mediave, gruaja e ka ndërmarr këtë veprim për shkak të kushteve të rënda të jetesës.

Ende nuk dihet se çfarë ka ndodhur me të, ndërsa veprim i saj ka tronditur banorët. Gjendja e gruas tregon më së miri kushtet e rënda ekonomike me të cilat përballen një pjesë e konsiderueshme e kosovarëve.