Gruaja që lindi pa vagjinë, shpreson të ketë fëmijë

2017-05-14 në ora 17:04

Devan Merck, 23 vjet, ka lindur me një çrregullim të rrallë, i cili ka ndikuar në jetën e saj seksuale. Ajo gjithashtu lindi pa qafën e mitrës dhe kishte “mitër unikornate”, që do të thotë se kurrë nuk formohet plotësisht.

Kirurgët krijuan një vaginë “të bërë nga dora e njeriut” duke përdorur lëkurën e marrë nga fundi i saj – duke e lejuar atë të ketë marrëdhënie seksuale dhe të udhëheqë një jetë normale. Dhe tani Devan dhe burri i saj Trent, nga SHBA, shpresojnë të fillojnë një familje me ndihmën e një surrogati, transmeton Gazeta Shneta.

Vezoret e saj duket se janë normale, prodhojnë vezë. Pra, sa herë që ajo është e gatshme, ata mund t’i marrin ato vezë, t’i vendosin në një kavanoz testiimi, të vënë disa spermë nga burri i saj, të krijojnë një embrion dhe të kenë një pasardhës të përkryer gjenetik të vetes. E ardhmja është shumë pozitive./Gazeta Shneta/