HomeLab Plus pajiset me teknologjinë e fundit për analizat hematologjike “Medonic M51 5-part”

2021-06-12 në ora 10:07

‘Medonic M51 5-part hematology analyzer’ do të thotë leximin e bën në mënyrë 5 diferencial që përfshin numërimin edhe të Eozinofileve dhe Bazofileve.

Kjo është teknologjia më e fundit me të cilën është pajisur Laboratori HomeLab Plus, nga kompania e mirënjohur ‘Boule Medical’, Suedi.

Kjo aparaturë mundëson kryerjen e analizave në fushën e Hematologjisë.

HomeLab Plus gjithmonë me teknologjinë më moderne në treg duke ju shërbyer me përgjegjësi!

HomeLab Plus – Profesionalizëm, cilësi, besueshmëri!

🔸 Rr. Vushtrria, nr. 24, përballë QMF-1, Prishtinë (Tophane)

☎️ +383 49 355 399 (Viber/WhatsApp)

📨 [email protected]

Artikull i sponsorizuar