Imazhet nga rezonanca magnetike tregojnë si lëviz foshnja në barkun e nënës

2019-02-12 në ora 15:05

Jeni mësuar të shihni imazhe të krijuara nga ultrazëri të foshnjës në barkun e nënës, por këto pamje të bebes nga rezonanca magnetike do t’ju mahnitin.

Disa imazhe të publikuara në formë video në rrjetet sociale, shfaqin foshnjën në javët e fundit të shtatzënisë në barkun e nënës.

Imazhet e rezonancës magnetike (MRI), për disa sekonda na njohin me botën e vogël brenda mitrës së nënës. Shikoni si lëviz, si i drejton këmbët e vogla dhe si godet me duar bebi i vogël në barkun e së ëmës. /Gazeta Shneta/