Ishte duke lindur vajzën e saj, por i ndodhi një gjë e tmerrshme

2017-04-29 në ora 14:13

Jenny Symon ishte në mes të rrugës duke e lindur vajzën e saj jashtë, kur një mpiksje e gjakut në trurin e saj shkaktoi mpirjen e tërë pjesës së majtë të trupit.

Kur Jenny Symon hyri në lindje,  ajo priste një lindje të drejtpërdrejtë.

Duke qenë tashmë në lindje me djalin e saj James, ajo e dinte se çfarë do i ndodhte.

Por, ndërsa lindte vajzën Emily, 26-vjeçarja pësoi një koagulim vdekjeprurës në tru.

Pasi e porsalindura erdhi në jetë, mjekët vënë re Jenny nuk mund të lëvizte anën e saj të majtë, dhe nxituan atë në një repart të goditjes.

“Ishte shumë e frikshme dhe konfuze,” tha ajo.

“Nuk e dija se çfarë po ndodhte me mua.”

“E dija se do të ishte një proces i gjatë dhe i dhimbshëm, por nuk e kisha imagjinuar se do të pësoja një goditje të tillë.”/Gazeta Shneta/