Jeta nuk është e mërzitshme kur ke përreth fëmijë (Foto)

2017-04-08 në ora 09:49
Fëmijët bëjnë shpesh herë dëme, mirëpo ata janë ashtu siç duan të jenë, dhe të gjithë i duam për të njejtat arsye. Derisa janë të rinjtë merren me gjëra të ndryshme, prindërit janë ata që i këshillojnë për jetën, transmeton lajmi.net

Pafajësia absolute me të cilën fëmijët mësojnë për botën, na bën shpesh të qeshim me zë, duke dëshiruar që të kthejmë edhe ne kohën…

Më poshtë do të shihni disa foto të fëmijëve duke krijuar ‘telashe’.

Child with dogA child with motherChild with his petChild in tubChildren having funSister-brother at playA boy in toilet bowlChildren at playChildren in kitchenGirl wipes tearsChild with fishAn adult on kid# This kid was found guilty for drink (milk) and drive case!