Kaq gjumë humbin prindërit gjatë vitit të parë të fëmijës

2018-06-27 në ora 07:49

Janë shumë!

Përveç nëse jeni një prindër me shumë fat dhe fëmija juaj flen gjatë gjithë natës që nga lindja, shansat janë se e dini dhimbjen që shkakton mungesa e gjumit, veçanërisht në vitin e parë të lindjes.

Por, a e dini saktësisht sa gjumë mund të humbisni?

Një studim i fundit e ka përgjigjen dhe do të duhet të mbani veten!

Është vërejtur se në vitin e parë të jetës së bebes, prindërit flejnë për vetëm 4 orë e 44 minuta mesatarisht.

Që do të thotë, për një vit, ju humbisni në total 50 netë të gjumit.

Por, kjo nuk është e gjitha.

Sipas studimit, prindi i zakonshëm shpenzon  54 minuta në ditë duke u munduar të vendosni  beben në gjumë dhe qarkullon përreth deri në 3.2 kilometra./GazetaShneta