Këngëtarja e njohur shqiptare pritet të bëhet nënë për herë të dytë

2018-07-22 në ora 17:57

Jo shumë kohë pas fëmijës së parë, si duket nuk do të vonohet shumë që ajo të bëhet nënë për herë të dytë.

Është kjo Drenusha Latifi e cila tanimë është shkëputur nga aktiviteti muzikor dhe tanim është gati për të lindur.

Çifti i njohur shqiptar tash e disa kohë jetojnë në Malmo të Suedisë, derisa video e mëposhtme nga Prive tregon për detaje të tjera./Prive/