A keni parë si reagojnë bebet në ujë? (Foto)

2017-03-28 në ora 15:46

Shumicës së njerëzve u pëlqen uji dhe qëndrimi apo larja në pishina ose det është një nga gjërat që njerëzit pëlqejnë më së shumti.

Kjo padyshim, pasiqë njeriu çlodhet nga përditshmëria.

Se të mëdhenjtë e duan ujin nuk ka dyshim, por kjo gjë vërehet edhe tek fëmijët.

Fotografja Lucy Ray ka fotografuar fëmijët duke notuar në pishinë, ku ka arritur të bëjë foto interesante dhe njëkohësisht tejet të bukura.