Muaji mars më i rrezikshmi për bebet

2017-03-28 në ora 15:36

Foshnjat e vogla janë shumë delikate dhe kërkojnë kujdes shumë të madh

Muaji mars ai i pranverës cilësohet si muaji më i rrezikshëm për bebet e vogla pasiqë ndryshimet e mëdha klimatike ndihmojnë përhapjen e viruseve, dhe bebet janë më të ndikuarat, shkruan rtv21.tv.

Ekspertët mjekësorë bëjnë të ditur se në atë kohë, bebet janë më të prira të preken nga viruset dhe ftohjet e ndryshme.

Mjekët pediatër sugjerojnë që prindërit të shtojnë kujdesin ndaj fëmijëve gjatë kësaj periudhe dhe ti kushtojnë rëndësi shfaqjes së temperaturës, problemeve me frymarrje etj.