Kështu duhet të jetë çdo burrë, ja si e mëson gruan e tij të lind

2018-06-02 në ora 18:45

E tërë videoja është mahnitëse, por përkushtimi i Mateut është ajo që shikuesit e konsiderojnë të mrekullueshme.

Momenti kur futetnë ujë për të mbështetur Brittany-in gjatë procesit të lindjes, është me të vërtetë diçka e veçantë, transmeton Gazeta Shneta.

Lindja e ujit nuk është aq e thjeshtë sa duket. Një grua lind në një vaskë të mbushur me ujë të ngrohtë.

Këshillë: Mbani temperaturën e ujit në ose nën 37ºC gjatë gjithë kohës (35º-37º është optimale gjatë fazës së parë të lindjes dhe 37º-37.5º gjatë dytë).

Nëse ju mbinxeni temperaturën, ajo mund të shkaktojë shqetësim për fëmijën dhe parehati për ju./Gazeta Shneta/