Kështu me bërllok duket sot Brezovica (FOTO)

2017-03-05 në ora 09:45

Problemi me bërllokun kanë kapluar edhe ambientin piktoresk të Brezovicës.

Nga pakujdesia e vizitorëve dhe nga papërgjegjësia e mirëmbajtësve, shtigjet e skijimit në këtë qendër janë mbushur me bërllok.

Këtë e tregon edhe fotografia e mëposhtme e siguruar nga Gazeta Shneta.

Vetëdijësimi i qytetarëve në nivelin më të ulët. /Gazeta Shneta/