Toyota ka projektuar robotë për ata që nuk kanë fëmijë

2017-03-05 në ora 09:22

Toyota ka projektuar një robot të quajtur Kirobo Mini – një robot foshnje i dizajnuar për të bërë mimikë dhe shumë gjëra tjera që mund të bëjë një foshnjë, si shembull ecje të pasigurt dhe pëshpërima.

Lindshmëria në Japoni ka rënë në 50 vitet e fundit dhe roboti është dizajnuar për tu shërbyer njerëzve të cilët nuk kanë fëmijë të tyre, transmeton Klan Kosova.

E çmimi për ta blerë një Kirobo Robot sillet rreth 400 dollarë.