Këta janë 7 emrat më të bukur shqip për djem

2018-07-25 në ora 14:02

Emri në pamje të parë mund të duket si një grumbull shkronjash, megjithatë është një etiketë që fëmija juaj do e bart gjatë tërë jetës së tij.

Andaj, është e rëndësishme që të mendoheni gjerë e gjatë në lidhje me emrin dhe kuptimin që bart ai emër, si dhe t’i kushtoni rëndësi veçantisë, shkruan Gazeta Shneta.

Sidoqoftë, ne kemi zgjedhur për ju 8 emrat më të bukur në gjuhën shqipe, të destinuar për gjininë mashkullore, të cilat njëherësh që janë unik, ata konsiderohen edhe si të bukur.

Për të kuptuar se për çfarë emrash bëhet fjalë, ndiqeni paragrafin e mëposhtëm:

Edvin – person që mund të bëhet i pasur. Erion – era që vjen nga dallgët e detit Jon. Erminus – një fjalë shqiptare që do të thotë erë deti. Finuala – person me krahë të mëdhenj. Konstandin – ka kuptimin e të qenit i palëkundur. Minaz – një dëshirë për diçka të caktuar. Surrojë – fshat në Shqipëri./Gazeta Shneta/