Këto janë disa nga efektet anësore të anestezionit te fëmijët

2021-03-04 në ora 15:54

Padyshim që fjala operacion ringjallë në mendjen tuaj një ndjenjë frike, e sidomos nëse kjo ka të bëj me fëmijën tuaj.

Rreth mendjes suaj mund të shtjellohen pytje nga më të ndryshme, e një nga ato është rreziqet që  mund t’i posedoj anestezioni tek fëmija juaj shkruan Parenting.FirstCry, transmeton GazetaShneta.

Mësoni më shumë rreth komplikimeve gjatë shtatzënisë KËTU

Në përgjithësi, anestezioni është i sigurt dhe anesteziologët kanë punuar dhe studiuar që shumë  foshnje të jenë në gjendje t’i nënshtrohen operacioneve të cilat janë të domosdoshme.

Ndërkohë, egzistojnë disa rreziqe të anestezionit e që mund të ndikojnë në zhvillimin e trurit të  bebit tuaj, pasi truri është ende i pazhvilluar.

Në anën tjetër, nëse fëmija juaj është mbi moshën 3 vjeçare, atëherë efekti i anestezionit në trurin e tij/saj është i vogël./GazetaShneta/