KFOR-i Italian dhuron donacion për ShSKUK

2022-08-05 në ora 11:32

KFOR-i Italian ka dhuarua donacione për Shërbimin Spitalor Klinik Universitar të Kosovës më saktësisht për Klinikën e Pediatrisë dhe Neonatologjisë.

Pajisjet intensive të dhuruara nga KFOR-i u pranuan nga Ministri i Shëndetësisë, Rifat Latifi dhe UD drejotoresha e ShSKUK-së, Pranvera Zejnullahu – Raci.

Latifi tha se janë të përkushtuar në rritjen e kapaciteteve në institucionet shëndetësore publike.

“Obiligimi ynë është t’i ruajm dhe të kujdesemi për këto pajisje në funksion të shërbimit tonë”, u shpreh ministri.

Ambasadori italian, Antonello De Riu, theksoi se me këtë donacion përmbushet mbështetja e shtetit Italian për shëndetësin në Kosovë.

KFOR-i Italian edhe më parë ka dhuruar donacione për shëndetësin në Kosovë. /Gazeta Shneta/

Donacioni nga KFORI-i Italian FOTO: Gazeta Shneta
Donacioni nga KFORI-i Italian FOTO: Gazeta Shneta
Donacioni nga KFORI-i Italian FOTO: Gazeta Shneta
Donacioni nga KFORI-i Italian FOTO: Gazeta Shneta
Donacioni nga KFORI-i Italian FOTO: Gazeta Shneta