Kishte këtë gungë në shpinë për vite, por kur doktorët e prenë atë..

2017-05-22 në ora 08:40

Dr. Sandra Lee, e njohur edhe si Dr Pimple Pooper, është një dermatologe e mirënjohur, dhe si e tillë, ajo është mësuar për të parë gunga. Megjithatë, ajo ishte e tronditur kur një grua e moshuar erdhi në zyrën e saj një ditë dhe i tregoi asaj një gungë gjigante në shpinë.

Në fillim, Dr Lee mendonte se gjëja në krahun e gruas ishte një infeksion. Por doli të ishte cistë epidermoide. Cista epidermoide njihet edhe si cistë keratine dhe rritet nga indet ektodermal. Kistja ka formë të rrumbullakët dhe duket si mustaqe.

Pacienti kishte atë cist për rreth tre vjet, po dalë nga dalë ajo po rritej dhe po zhvillohej në një fazë sa ishte e rrezikshme dhe e tmerrshme nga pamja.

Gunga u nxjorr shumë me vështirësi, kishte shumë fragmente që kërkonin kohë për t’i nxjerrë të gjitha, por fatmirësisht, asgjë nuk ishte e komplikuar dhe doktori e largoi me sukses cistën.