Kjo është domethënia e emrit të djalit të Majkut dhe Majlindës

2017-05-22 në ora 15:07

Majlinda ka pagëzuar djalin e saj me emrin Roan.

Domethënia e emrit është e ndryshme në gjuhë dhe vende të ndryshme.

Roan nga gjuha e vjetër evropiane ka domethënie si djali “i vogël, i kuq”, teksa në Irlandën Veriore Roan është lloji i pishës “Rowan”.

Si do që të jetë, ky emër duket mjaft i bukur edhe pse në shqip nuk ka ndonjë domethënie të caktuar./Sovrani.info/