Kondomi i ‘mençur’ që ua matë meshkujve performancën seksuale (Video)

2017-03-04 në ora 17:31

Prezervativi i parë i ‘mençur’ në botë i cili do të matë performancën seksuale të meshkujve dhe do të detektojë infeksionet e mundshme, është krijuar nga shkencëtarët.

Me këtë kondom të krijuar nga i-Con Smart, meshkujt do të jenë në gjendje të marrin statistika për kohëzgjatjen apo shpejtësinë e aktit seksual, shkruan DailyMail, transmeton Gazeta Shneta.

Pajisja gjithashtu regjistron edhe sasinë e kalorive të djegura në pozicione të ndryshme dhe poashtu mund të zbulojë bakteret.

Inxhinieri i kompanisë Adam Leverson, ka deklaruar se detektori do t’i njoftojë meshkujt nëse has në ndonjë infeksion gjatë seksit.

Të gjitha të dhënat ruhen në mënyrë anonime, por përdoruesit e kondomit do të mund t’i shpërndajnë ato me shokët apo në rrjete sociale.

Pajisja përdorë një nano-chip dhe me bluetooth do të mund t’i bartni të dhënat në një aplikacion në telefonin tuaj.

Mbi 90 mijë njerëz deri më tani e kanë porositur një të tillë i cili do të dal në treg gjatë këtij viti me çmim 59.99 dollarë. /Gazeta Shneta/