Kongresi i dytë i Neuroshkencës Shqiptare kësaj here në Prishtinë

2018-02-10 në ora 22:10

Kongresi i dytë i Neuroshkencës Shqiptare do të mbahet më 16 dhe 17 Mars në notelin Emerald të qytetit të Prishtinës.

Kongresi i dytë i Neuroshkencës Shqiptare do të mbahet më 16 dhe 17 Mars në notelin Emerald të qytetit të Prishtinës, shkruan Gazeta Shneta.

Pjesëmarrës në këtë kongres do të jenë profesionistë mjekësor nga lëmia e Neurologjisë, Neurokirurgjisë, Psikiatrisë, Psikologjisë, Sëmundjeve Infektive-Neurologjike, Neuroradiologjisë.

Profesionistët e këtyre lëmive mjekësore do të jenë nga Kosova, Shqipëria dhe Maqedonia.

Kongresi i parë i Neuroshkencës Shqiptare ishte mbajtur në Tiranë para dy vitesh./Gazeta Shneta/