KQZ dhe zyrtarët e OMK-së fillojnë numërimin e votave për anëtarët e rinj të Kuvendit

2021-12-01 në ora 20:00

Anëtarët e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve dhe zyrtarët tjerë të OMK-së kanë filluar numërimin e votave.

Zgjedhjet për anëtarët e ri të Kuvendit të Odës së Mjekëve të Kosovës janë mbajtur sot në të gjitha institucionet shëndetësore, shkruan Gazeta Shneta.

Tanimë kutit me vota janë dorëzuar në zyrën e Odës së Mjekëve ku pritet të fillojë numërimi i votave.

Kështu ka njoftuar juristi i OMK-së Armend Shkoza. “Pas përfundimit të procesit zgjedhor për Kuvendin e Odës së Mjekëve, së bashku me Komisionin Qendror të Zgjedhjeve të Odës fillojmë me procesin e evidentimit të rezultateve të votimit nëpër njësitë zgjedhore. Mjekët e votuen votën, e ne pastaj e shpallim rezultatin e votimit të votës!”, ka shkruar Shkoza në një postim të tij në Facebook.

Në grupin e zyrtarëve që po numërojnë votat janë edhe anëtarët e KQZ-së, mjekët Adem Nura, Shaban Osmanaj, Rexhep Manaj dhe Agron Rexhepi. /Gazeta Shneta/