Zgjedhjet në OMK pa probleme, KQZ pritet t’i publikojë rezultate preliminare

2021-12-01 në ora 19:00

Mjekët në Kosovë kanë votuar sot për përfaqësuesit e tyre në Kuvendin e Odës së Mjekëve të Kosovës.

Sipas një njoftimi të KQZ-së së OMK-së, procesi zgjedhor i mbajtur në të gjitha njësitë nëpër Kosovë ka shkuar pa probleme, transmeton Gazeta Shneta.

“Çdo mjek, anëtar i OMK-së, ka pasur të drejt vote. Procesi i votimit ka shkuar në rregull dhe nuk është paraqitur asnjë problem. Anëtarët e Kuvendit zgjidhen për një mandat katër-vjeçar”, thuhet në njoftim.

Pas numërimit të votave KQZ pritet të publikojë edhe rezultate preliminare.

Njoftimi i plotë nga OMK:

Sot nëpër institucionet shëndetësore në të gjithë Kosovën u mbajtën zgjedhjet për kuvendin e OMK-së.

Të gjitha qendrat e votimit për zgjedhjet për kuvendin e OMK-së u hapën me kohë dhe votimi ka zgjatur deri në orën 15:00.

Çdo mjek, anëtar i OMK-së, ka pasur të drejt vote. Procesi i votimit ka shkuar në rregull dhe nuk është paraqitur asnjë problem. Anëtarët e Kuvendit zgjidhen për një mandat katër-vjeçar.

Pas procesit të numërimit pranë KQZ-së do të publikohet lista preliminare e kandidatëve.