Kush është kardiologu që kryen rreth 250 operacione falas çdo vit

2018-02-05 në ora 07:29

Mohamed Laaroussi, është një kardiokirurg maroken që kryen falas më shumë se 250 operacione në zemër çdo vit…

“Për 25 vjet unë vazhdoj të bëj këtë punë”, thotë Mohamed Laaroussi, shefi i kirurgjisë kardiake në Spitalin Universitar “Ibn Sina” në Rabat…

“Me më shumë burime ne mund të operojmë deri në 400 pacientë çdo vit”, thotë Laaroussi shkruan Gazeta Express transmeton Gazeta Shneta.

Përveç veprimtarive të tij humanitare në Marok, Mohamed Laaroussi dhe ekipi i tij kanë kryer më parë 30 operacione në Mauritani për pacientët me pamundësi financiare.

“Është kënaqësi të shohësh pacientët të cilët shërohen nga sëmundja e tyre dhe kthehen tek familjet e tyre”, thotë Laaroussi me emocion të madh. / Gazeta Shneta