Ky është burri i cili kishte shenja të shtatëzanisë, ja se çfarë ndodhi më pas

2017-11-02 në ora 15:46

Ai është një futbollist i madh, madje është i suksesshëm edhe në shtatëzani

Ndoshta keni dëgjuar apo jo, por ja ne ju tregojmë që vërtet ekzistojnë shtatëzanitë e iluzionit dhe janë të paraqitura në disa raste.

Për ata që nuk e dinë, një shtatzëni iluzionare është kur një person përjeton simptoma të shtatzënisë, ndërkohë që ndjehen si shtatzënë, kur në të vërtetë nuk janë.

Unë e di që kjo tingëllon qesharake, por pasi që kaq shumë burra vizitojnë mjekët me të gjitha simptomat (flasim për dhimbje, dhimbje në kurriz, ndryshime humoresh, dëshira ushqimore, sëmundje në mëngjes, lodhje, depresion, pagjumësi dhe stomakë të fryrë) pastaj marrin rezultatet e testeve për të treguar se nuk kishte asgjë të vërtetë të gabuar me ta, mjekët e diagnostikuan atë si një shtatzënie “fantazmë” ose “simpatike”. Ata i kanë dhënë edhe një emër: Sindromi i Couvade.

Ne të dy u zgjuam në një mëngjes dhe filluam të ankoheshim për dhimbje në këmbët tona. Seriozisht ?! Po flas të njëjtën natë, kemi pasur ngërçin tonë të parë, dhe ka pas shumë më tepër. Ai pastaj pohoi se kishte pagjumësi dhe u zgjua disa herë në natë për të shkuar në tualet.

Simptoma e fundit ishte e preferuara ime, dhe në të vërtetë ka kryer përmes të kaluarës edhe djalin tonë, Millerin … është Barryja që mund të përshkruhet si hormonale, shkruan Kidspot, transmeton Gazeta Shneta.

Ju thashë shtatëzanitë fantom ekzistojnë, dhe unë mendoj se ata janë shumë interesante.

Fakti që Barry po përjetonte disa nga këto gjëra më bëri të ndihesha mirë. Ai kishte investuar aq në udhëtimin tim, ishte aq i pranishëm gjatë lindjes dhe ka qenë babai më i mirë që kur djali ynë hyri në këtë botë. Mendoj për të atë me të vërtetë ishte një shtatzënie simpatike në çdo kuptim të fjalës.

Unë jam vetëm i lumtur që ai nuk duhet të përjetojë simptomat e lindjes … ose veç unë? /Gazeta Shneta/