Lejleku ‘solli’ 12 fëmijë në Spitalin e Pejës

2020-10-05 në ora 11:14

Në Spitalin e Përgjithshëm të Pejës gjatë ditëve të vikendit kanë ardh në jetë 12 fëmijë.

Në repartin e Gjinekologjisë, mjekët kanë kryer tetë lindje normale dhe katër të tjera me prerje cezariane.

Spitali ka njoftuar se nga 12 foshnjat, shtatë prej tyre janë djem dhe pesë vajza. /Gazeta Shneta/