Lindjet në Gjinekologji, sa nëna sollën në jetë fëmijët e tyre

2017-11-07 në ora 10:33

Gjatë ditës së djeshme në klinikën e Gjinekologjisë në Qendrën Klinike Universitare, 25 nëna kanë sjellë në jetë fëmijët e tyre.

Nga 25 nënave, 16 prej tyre kanë lindur djem ndërsa 9 nëna kanë lindur vajza, shkruan Gazeta Shneta.

Sipas raportit, me operacion cezarian kanë lindur 13 gra.

Gëzimin dhe dhimbjet e lindjes i kanë përjetuar për herë të parë 10 nëna. /Gazeta Shneta/