Mashkulli bëhet si kukulla Ken (Foto)

2017-02-24 në ora 15:03

Britanikut si “Kukulla Ken”, i është ofruar regjistrimi në librin e rekordeve botërore Guinness, për më së shumti ndërhyrje kozmetike.

Rodrigo Alves, 33, sapo ka përfunduar tretmanin me lazer përmes të cilit i ka larguar aknet dhe e ka bërë lëkuren si të bebeve.

Ylli televiziv filloi transformimin e trupit të tij qysh në moshën 17 vjeçare, pas ngacmimeve të shumta rreth dukjes së tij.

Rodrigo, i cili jeton në Londër, ka shpenzuar më shumë se 500,000 euro në ndërhyrje të ndryshme kozmetike dhe është etiketuar si “Kukulla Ken Njeri”.

Sa i përket ndërhyrjes së fundit, që edhe i siguroi vendin në librin e rekordeve, Rodrigo është shprehur mjaft i emocionuar.

“Kam realizuar njërën nga procedurat që kam dëshiruar më së shumti. Më në fund lëkura ime do të duket si porcelan dhe të gjitha shenjat do të zhduken” ka thënë ai.

Rodrigo claimed he was upset by his 'large pores' caused by acne as a teen

He had CO2 laser treatment to burn off the first layer of skin on his face earlier this week

Rodrigo, pictured right before surgery, says he doesn't look like his passport anymore

The 33-year-old said he was 'fat and ugly' and bullied in his teens

Rodrigo with Marcela Iglesias - the producer of his new show Plastics of Hollywood

Image result for ken doll