Me mezi merrte frymë nga trashësia, sot trupi i saj duket si i një modeleje

2017-06-07 në ora 15:55

Kur Laura Perez u shfaq për herë të parë në televizion, ajo kishte 125 kilogram. Për shkak të peshës së madhe ajo ishte krejtësisht e varur nga ndihma e burrit të saj – prej lëvizjes e deri tek higjiena intime.

Ajo mbante rregullisht një shishe oksigjeni me vete, për shkak se ajo nuk mund të merrte frymë nga trashësia. Pastaj ajo u regjistrua në shfaqjen “Jeta ime 120 kilogramëshe”.

Më vonë, burri i saj Joey tha se nuk është i kënaqur me faktin se ai duhet të bëjë gjithçka për të. Megjithatë, ndërsa kilot filluan të shkriheshin dhe Laura u bë gjithnjë e më e pavarur, Joey papritur filloi të ndjehej sikur ai nuk ishte i rëndësishëm më për të.

Në raundin e parë Laura humbi 60 kilogram. Ajo nuk u ndal së shkriri dhjam.

Ajo që pasoi si një surprizë është fakti se martesa e saj filloi të binte shpeshherë pasi humbi peshën.

Joey nuk donte Laura të gjendte një vend pune dhe fillonte të merrte para, por shikuesit e kishin vënë re dhe se po bëhej gjithnjë e më keq. Megjithëse nuk konfirmohet zyrtarisht divorci, ajo nuk ka më fotografi me burrin e saj në faqen e saj në Facebook, e cila mund të shihet si sinjal se ata nuk janë më së bashku.

Dhe kështu ishte një fenomen i vërtetë – burri i saj la pas saj pasi humbi në mënyrë dramatike peshë dhe më e rëndësishmja, më në fund u bë e pavarur, e cila thotë shumë për frikën e tij. Laura punon sot, duket e mrekullueshme, dhe duke gjykuar nga fotot e saj, ajo është më e lumtur më shumë se kurrë.