Mjeku gjen diçka të frikshme pasi djaloshi ankohej nga një dhimbje veshi (VIDEO 18+)

2017-07-25 në ora 16:00

Ajo dukej si një simptomë shumë e zakonshme – një djalë i ri që ankohej për dhimbje veshi.

Familja e tij e kuptuan se problemi ishte shkaktuar nga dhjetëra krimba të lulëzuara që ushqeheshin nga mishi i tij.

Gjendja, e njohur si Aural Myiasis, është mjaft e zakonshme tek fëmijët nën moshën 10 vjeçare – veçanërisht ato në rajonet tropike dhe nëntropikale, transmeton Gazeta Shneta.

Djali i vogël, emri dhe mosha e të cilit nuk janë raportuar, u fotografua duke larguar insektet nga veshi i tij, falë doktorit të tij në Kazakistan.

Paralajmërim: Pamja ka përmbajtje të rëndë dhe nuk preferohet të shikohet nga personat ndër moshën 18 vjeçare!/Gazeta Shneta/

Resized Maggots screen shot 3