Momenti i mrekullueshëm kur nëna lind binjakët përmes prerjes cezariane (Foto)

2017-05-22 në ora 14:11

Duke preferuar një përvojë më të natyrshme, Gerri Wolfe, 41 vjeç, tha se dëshira e saj ishte “shkatërruar” pasi zbuloi një ndërlikim gjatë javës së 36-të të shtatzënisë duke e lënë nënën me të vetmen zgjidhje të lindjes, prerjen cezariane.

Gerri më pas nuk nxjerri vetëm një, por dy fëmijë nga barku i saj, duke lindur vajza të shëndetshme binjake, Matilda dhe Violet. Ndoshta jo çuditërisht, kjo nuk ishte përvoja e parë e lindjes së Gerrit. Këto ishin foshnjat e saj të 10-ta dhe të 11-ta, kështu që ajo njeh një ose dy gjëra rreth lindjes, transmeton Gazeta Shneta.

Pas ardhjes së tyre në botë, foshnjat u lejuan të largoheshin nga spitali dhe të pushonin të qeta në shtëpinë e tyre me nënën e tyre, të rrethuar nga nëntë vëllezërit dhe motrat më të vjetra.

Gerri thotë se nuk ndjen keqardhje për sjelljen e binjakëvenë botë sipas kushteve të saj.

“Është trupi im, është lindja ime, është fëmija im”, tha ajo.

Çfarë mendoni për ofrimin e guximshëm të Gerrit? A do ta provonit këtë lloj lindje?

Incredible Moment: Mom Delivers Her Own Twins During C-SectionIncredible Moment: Mom Delivers Her Own Twins During C-SectionIncredible Moment: Mom Delivers Her Own Twins During C-SectionIncredible Moment: Mom Delivers Her Own Twins During C-Section

Incredible Moment: Mom Delivers Her Own Twins During C-Section

Incredible Moment: Mom Delivers Her Own Twins During C-SectionIncredible Moment: Mom Delivers Her Own Twins During C-SectionIncredible Moment: Mom Delivers Her Own Twins During C-Section

Incredible Moment: Mom Delivers Her Own Twins During C-Section

Incredible Moment: Mom Delivers Her Own Twins During C-Section

/Gazeta Shneta/