Në SHBA falënderohet doktori shqiptar që ka shpëtuar me mija zemra

2020-04-27 në ora 21:44

Gjate pandemisë te CoronaVirus COVID-19 kompania FreshAlb me baze ne New York ka falënderuar punëtoret shëndetësor dhe specifikisht Kardiologun e njohur shqiptaro amerikan Dr. Sulejman Celaj përmes një billboardi ne Times Square.

Permes mesazhit ne billboardin ne Times Square, qendrën e Nju Jorkut qe mund te shihet ne videon e bashkangjitur, FreshAlb falenderon te gjithë punëtoret shëndetësor me nje falënderim special per Doktorin tone Dr. Celaj. Dr Celaj eshte Drejtor i Repartit te Kardiologjisë ne Spitalin St Barnabas ne New York.