Nëna lë vetëm në shtëpi dy vajzat me babain e sëmurë, mbetet pa fjalë kur kthehet

2017-07-01 në ora 17:51

Darius Stevens, baba i dy vajzave u diagnostikua me kancer në lëkurë. Në të njëjtën kohë ai duhet edhe të lëvizte nga shtëpia sepse kontrata e qirasë kishte mbaruar.

Dy muaj, pasi mori lajmin e keq ai mbushte 40- vjeç dhe në vend të dhuratave u kërkoi miqve të tij t’i sillnin vetëm dërrasa.

Dërrasat që miqtë i sollën ai i përdori për të ndërtuar një shtëpi të vogël. Burri e ndërtoi këtë shtëpi në momentin që gruaja e tij kishte dalë.

Në momentin që gruaja është kthyer është shokuar aq shumë sa mund të thuhet se ka vënë duart në kokë sepse nuk e kishte menduar kurrë se burri i saj mund të ndërtonte diçka të tillë në gjenden shëndetësore që ishte.