Nëna vdiq nga një sëmundje mishngrënëse, pas një gabimi që bëri gjatë seksit

2017-07-25 në ora 13:07

Ashtu si shumë njerëz në prag të Vitit të Ri, Katie dhe Dean festuan në një parti para se të nisen në shtëpi në orët e para të vitit të ri.

Çifti Birmingham, i cili kishte qenë së bashku për më shumë se pesë vjet, vendosi të argëtohej dhe të bënte diçka në dhomën e gjumit që nuk kishin bërë kurrë më parë raporton Kidspot, transmeton Gazeta Shneta.

Ata kurrë nuk mund të kishin imagjinuar se kjo lojë e pafajshme e seksit do të rezultonte në humbjen e jetës së Katie.

Nëna e re përfundoi në spital më vonë atë ditë me një lëndim dore, pasi Deani e kishte lidhur atë në krevat.

Mjekët hodhën vështrimin mbi plagën e 24-vjeçares, e diagnostikuan me një shtrembërim, i dhanë lehtësuestë dhimbjeve dhe e dërguan atë në shtëpi.

Megjithatë, mëngjesin e ardhshëm Katie ishte ende në dhimbje dhe kishte zhvilluar fluska.

Orë më vonë, nëna e një fëmija u nxitua përsëri për në spital nga shtëpia e saj Castle Vale në Birmingham, Britani të Madhe, ku më pas, pësoi një sulm në zemër në ambulancë.

Ishte zbuluar se Katie ishte kontraktuar në të vërtetë me virusin e rrallë mishngrënës, Necrotising Fasciitis.

Ajo vdiq pak kohë më vonë në spital nga infeksioni.

Resized Katie Widdowson 3

Nëse Katie do të qëndronte në spital kur shkoi herën e parë, natyrisht se do t’i shpëtonte vdekjes./Gazeta Shneta/