Nëse keni penis të vogël, ky është problemi

2017-03-04 në ora 21:24

Madhësia e penisit është diçka me të cilën meshkujt kryesisht identifikohen, ndërkaq ndonjëherë shkaktarët përse dikush ka organin gjenital të vogël nuk janë vetëm rast fatkeq.

Shumica e meshkujve, të cilët kanë penis të vogël, turpërohen që lidhur me këtë të bisedojnë me këdo qoftë, madje edhe me mjekët.

Mirëpo, nuk është mirë të mos bisedohet, sepse shkaktari mund të jetë ndonjë çrregullim siç është ky, shkruan Express.

Sindroma e Klinefelterit është çrregullim gjenetik që e përfshin mesatarisht një ndër 450 meshkuj në botë.

Është një sëmundje pak e diagnostikuar dhe pak e njohur pavarësisht se është një ndër anomalitë më të zakonshme në numrin e kromozomeve.

Meshkujt që janë të prekur kanë të paktën një kromozom seksual X më shumë krahasuar me çiftin normal XY, me një numër të përgjithshëm prej 47 ose më shumë kromozomesh.