Nesër në Prishtinë mund të kontrolloheni falas nga doktori i njohur shqiptaro-amerikan

2018-07-23 në ora 08:39

Një lajm i mirë për banorët e Kosovës!

Mjeku i njohur shqiptaro-amerikan Dr. Mario Ademaj, MD, me ekipin mjekësor ‘Albanian International’ kanë organizuar që të bëjnë kontrolle të përgjithshme, shërime dhe ilaçe falas për qytetarët, përcjell Gazeta Shneta.

Dr. Mario vjen nesër, më 24 korrik 2018, në Prishtinë, ndërsa do të ofrojë shërbime falas në sheshin “Zahir Pajaziti” nga ora 9:00 e mëngjesit.

‘Klinikë Falas për Kosovën” ka emrin organizimi dhe të gjithë mund të shkoni në shesh për t’u kontrolluar nga mjeku shumë i suksesshëm në Amerikë./GazetaShneta