Ngritët numri i lindjeve në Gjinekologji, ja sa bebe kanë ardhur në jetë

2017-05-05 në ora 08:02

Numri i lindjeve në klinikën e Gjinekologjisë ka pësuar ngritje ditën e djeshme.

Nga 48 lindje të kryera, kanë ardhur në jetë 50 foshnje, raporton Gazeta Shneta.

Sipas raportit të Gjinekologjisë, dy lindje janë sërish me binjakë.

Nga numri total i bebeve, 28 janë djem dhe 22 vajza.

Ndërsa 19 gra kanë lindur me prerje cezariane. /Gazeta Shneta/