Një familje e rrallë/ Çifti ka ditëlindjen në të njëjtën ditë, u lind bebja po në atë ditë!

2017-07-17 në ora 10:03

Cilat janë gjasat e një fenomeni të tillë? 133.000 në një!

Ata tani janë një familje prej tre anëtarësh, por duket se nuk do t’iu nevojitet vetëm një tortë në një datë të caktuar.

Astrid Myers dhe Chris Henley nga Adelaide janë një çift i pazakontë, pasi ata kanë lindur në të njëjtën datë, vetëm një vit diferencë, transmeton Gazeta Shneta.

If you'd just like to stay this size forever that'd be cool ?

A post shared by Astrid Myers (@astrid.myers) on

Duke folur për Advertiser, Astrid, mamaja e re, 22 vjeç, shpjegoi se vajza e tyre e vogël fillimisht do të nisej për të dy ditëlindjet e prindërve të saj – por pastaj data u zhvendos.

“Fillimisht data e duhur ishte me 10 Korrik, por pastaj e ndryshuam atë në 17,” tha ajo.

“Pastaj, në javën e 36-të, pata çrregullime, kështu që donin të kontrollonin nëse kishte lëngje të mjaftueshme në embrion”.

Astrid u tha se ajo do të duhej të lindte, e cila me të vërtetë e mërziste atë në fillim.

“Isha shumë e mërzitur kur kuptova se unë do të duhej të lindja”, tha ajo.

“Me të vërtetë doja vetëm që të lindja në mënyrë natyrale – por lindja me operacion duhej bërë.”

Ajo lindi në mënyrë të përkryer pa ndonjë komplikacion dhe shëndeti i bebes është në nivel.

Çifti gjithmonë kishte bërë shaka se do kishin një fëmijë në të njëjtën ditë – por kurrë nuk prisnin që ajo të ndodhte.

“Kur u takuam së pari dhe kuptova se kishim të njëjtën ditëlindje, i thash: ” Do të kemi një fëmijë me të njejtën datë të lindjes.”

“Dhe në të vërtetë ndodhi. Është një çmenduri, apo jo?”/Gazeta Shneta/