Një fotografi e ëmbël e Medës me djalin e tij, do t’iu “shkrijë” të gjithëve

2018-06-08 në ora 18:53

Mehdin Pergjegjaj, i njohur për publikun shqiptar si Meda, është i martuar dhe tashmë, nga martesa e tij, është bërë edhe me një djalë.

Bashkëshortja e tij, Lulja, njihet për ndarjen e momenteve të familjes në llogarinë e saj në “Instagram”, shkruan Gazeta hneta.

I tillë është edhe ky moment, në të cilin mund të shihet Meda së bashku me djalin e tij, duke u freskuar në pishinë./Gazeta hneta/