Oda, spitali ku mjekoheshin ushtarët e UÇK-së (Video)

2017-03-09 në ora 14:15

Oda e zakonshme ku mblidheshin burrat për çaj e muhabete. Nëpër të kaluan shumë ushtarë e bashkë me ta edhe Komandanti i UÇK-së, Adem Jashari.

Oda e doktorit Fadil Beka në Tic të Drenicës, u shndërrua në ambulantën e parë për ushtarët e plagosur.

“Kanë qenë të gjithë udhëheqësit e njësive dhe Komandanti Adem Jashari, kur është marrë vendimi që të plagosurit të largohen nga zona e rrezikut dhe kemi ardh këtu në këtë odë. Prej atij momenti ka filluar organizimi dhe trajtimi i të plagosurve”, ka deklaruar Beka.

Ndieni storien e plotë në emisionin e mëngjesit në Tribuna Channel.