Publikoi këtë foto joshëse, nuk do ta besoni si e pësoi vajza nga prindërit

2017-03-09 në ora 14:16

Një foto që u bë makthi i saj më i keq. Pasi e ngarkoi atë në Facebook, një valë e kritikës shpërtheu. Vajza në fjalë i përket komunitetit të Dëshmitarëve të Jehovait, por ajo kurrë nuk e ka imagjinuar se çdo gjë mund të dalë jashtë kontrollit, pasi ka postuar një foto në të cilën ajo është paraqitur në mënyrën më seksi.

Kush nuk e ka bërë ndonjëherë? Mund ta imagjinoni se ju mund ta gjykoni atë?

 Pas publikimit të fotos, anëtarët e komunitetit të saj fetar paralajmëruan për situatën prindërit e saj, të cilët ishin tërësisht në shok duke parë vajzën e tyre në një situatë që ka shkelur rëndë rregullat në fe. Ata ishin alarmuar dhe nuk mund ta besonin atë që shihnin, shkruan Express.

Pasi panë vajzën me këtë fotografi provokuese, prindërit shkuan në institucionin edukativ dhe e kanë zvarritur për flokësh në universitetin e saj.

Pasi u detyrua të largohej nga kolegji, vajza u dërgua në kishën e komunitetit të saj, ku ajo ishte e detyruar të lutej për sjelljen e saj të keqe dhe për mëkatet që kishte kryer për të rritur imazhin.

Fakti ka gjeneruar polemika të mëdha në rrjetet sociale, ku shumë përdorues refuzojnë qëndrimin e prindërve.