Pajisja që ndihmon të zbardhni dhëmbët përmes telefonit

2018-01-16 në ora 12:58

Qeveria koreane tashmë ka nxjerrur në treg pajisjen e parë të lidhur me telefon e cila nevojitet për zbardhjen e dhëmbëve, shkruan lajmi.net

Pajisjen duhet ta vendosni në dhëmbët tuaj dhe ta lidhni me telefon, pastaj të pritni 10 minuta në mënyrë që të ndizet ngjyra e kaltër, pastaj kur ta heqni, ngjyra e verdhë tek dhëmbët tuaj do të zhduket.

Njihuni më shumë me këtë pajisje përmes videos më poshtë.