Pas pensionimit Dr. Salih Krasniqi dhe Dr. Adem Rrusta përshëndeten nga kolegët me koktej

2021-06-10 në ora 10:43

Dy kirurgë të njohur janë pensionuar në Klinikën e Kirurgjisë Abdominale në QKUK.

Dr. Salih Krasniqi dhe Dr. Adem Rrusta pas pensionimit janë falënderuar nga kolegët me një koktej rasti në kirurgji, shkruan Gazeta Shneta.

Në këtë koktej ka marr pjesë edhe deputeti Haxhi Avdyli, i cili është edhe kolegë një kat më lart në Neurokirurgji.

“Sot Klinika e Kirurgjisë, me rastin e pensionimit të Kirurgëve Prof Dr Sali Krasniqit e Dr Adem Rrusta organizoi një koktej falënderues. Ata jo vetëm që trajtuan mijera e raste e shpetuan jetë, ishin shtylla e edukimit të studentëve e mjekëve të rinj”, ka shkruar Avdyli. /Gazeta Shneta/